Hakkımızda / Hizmetlerimiz

Öğrencilerimizin genel sağlık problemleri ile ilgili durumlarda Sağlık Bakanlığına bağlı üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı binamızda bulunan Karatekin Aile Sağlığı Merkezi hizmet vermektedir.

Kampüs İçerisinde Öğrencilerimizin ve personellerimizin sağlık sorunları ile karşılaşması durumunda acil müdahale etmek üzere gerekli sağlık personelimiz ve 1 adet ambulansımızla hizmet vermektedir.

Aynı zamanda Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı binamızda bulunan Diş Kliniğimiz personel ve öğrencilerimize hizmet vermektedir.

Şubemizde Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı binamızda bulunan öğrencilerimizin ve personelimizin faydalanabileceği Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik hizmeti verilmektedir.

Personellerimizi ve öğrencilerimizi bilinçlendirmek ve daha sağlıklı bireyler haline getirmek amacıyla konferanslar, tanıtımlar, etkinlikler düzenlenmektedir.

Şube Müdürlüğümüzde Hizmet Veren Personelimiz;

Görevi Sayısı