Hakkımızda / Hizmetlerimiz

Öğrencilerimizin boş zamanlarında ilgi ve yeteneklerine göre kültür, sanat , kişisel eğitim gibi çalışmalar yapmaları için Resim, Müzik, Tiyatro, Halkoyunları, El Sanatları ve benzeri kültürel ve sanatsal alanlarda kurslar ,çalışma grupları oluşturmaktadır.

Öğrencilerimizin kişisel becerilerini tamamlamaları ve donanımları için sertifika programları, kurslar, konferanslar düzenlemektedir.

Müdürlüğümüze bağlı Akademik Danışman ve öğrencilerimizin katılım ve işbirliği ile kurulan öğrenci topluluklarının faaliyetlerini desteklemektedir. Üniversitemizde 60 öğrenci topluluğu bulunmaktadır.

Üniversitemiz bünyesinde düzenlenen müdürlüğümüz ile ilgili konser, festival, panel, konferans, söyleşi ve benzeri organizasyonları düzenlemek ve koordine etmektedir.

Gerek yurt içi, gerek yurt dışından gelen misafirlerimizin konaklama ihtiyacını kısmen karşılamak üzere 19 odalı, 40 yatak kapasiteli Misafirhanemiz ile hizmet vermektedir.