Hakkımızda / Hizmetlerimiz

Öğrencilerimizin genel sağlık problemleri ile ilgili durumlarda Sağlık Bakanlığına bağlı üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı binamızda bulunan Karatekin Aile Sağlığı Merkezi hizmet vermektedir.

Kampüs İçerisinde Öğrencilerimizin ve personellerimizin sağlık sorunları ile karşılaşması durumunda acil müdahale etmek üzere gerekli sağlık personelimiz ve 1 adet ambulansımızla hizmet vermektedir. Acil saglık hizmetleri, yerinde müdahale, ambulansla nakil, enjeksiyon, pansuman, vital ve kan şekeri takibi hizmeti verilmektedir.

Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı binamızda öğrencilerimizin ve personelimizin faydalanabileceği Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik hizmeti verilmektedir.

Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı binamızda öğrencilerimizin ve personelimizin faydalanabileceği Diyetisyenlik hizmeti verilmektedir.

Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı binamızda öğrencilerimizin ve personelimizin faydalanabileceği Kan Tayini hizmeti verilmektedir.

Personellerimizi ve öğrencilerimizi bilinçlendirmek ve daha sağlıklı bireyler haline getirmek amacıyla konferanslar, tanıtımlar, etkinlikler düzenlenmektedir.

Şube Müdürlüğümüzde Hizmet Veren Personelimiz;

Görevi Sayısı